Produkty pro čerstvé houby (29)

sušená houba

sušená houba

sušená houba
Houbové bylinky

Houbové bylinky

Pleurotus eryngii, Plátky, Bylinné houby dostupné jako plátky, granule a prášek.
Zelenina - Bílé Houbě

Zelenina - Bílé Houbě

Tyto houby patří mezi nejznámější, protože se pěstují více než jedno století, intenzivně. Také se jim říká "pařížské houby", když jsou pěstovány v jeskyních. Tipy na přípravu Pokud jsou celé, před vařením houby jemně vyčistěte. Nakrájené a "připravené k použití" potřebují pouze uvařit. Tipy na uchování Naše houby jsou prodávány v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento obal kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části vaší lednice při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé houby misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka. Nakrájené houby Misky od 150 g do 2 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Houbu

Houbu

čerstvé hříbky, lišky, žampiony, ústřičné houby, enoki houby, shiitake smetanové houby, královské ústřičné houby
Sušené houby

Sušené houby

Sušené houby od odrůd: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Stále více roste poptávka po různých druzích jedlých hub pro použití v kuchyni. Dnes můžeme najít širokou škálu čerstvých jedlých hub, jak divokých, tak pěstovaných. Je však třeba mít na paměti, že čerstvé houby mají velmi krátkou trvanlivost. Proto je stále častěji využívána možnost sušených hub, které mají trvanlivost přesahující 2 roky. To nám dnes umožňuje užívat si velké množství druhů jedlých hub po celý rok.
Houbu

Houbu

Houbám se říká houby s velkou rozmanitostí tvarů, velikostí a barev. Chybí jim chlorofyl a živí se rozkládajícími se látkami nebo jinými organickými materiály. Houby se vyskytují po celém světě v různých prostředích a hrají rozhodující roli v ekosystémech tím, že rozkládají odumřelý rostlinný materiál a recyklují živiny. Zatímco některé druhy hub jsou jedlé a používají se při vaření, jiné jsou jedovaté a potenciálně nebezpečné. Některé houby mají léčivé vlastnosti a používají se pro tradiční léčebné účely. Kromě toho houby vzbudily zájem vědeckého výzkumu díky svým potenciálním přínosům pro životní prostředí a zdraví.
Houbu

Houbu

I když se nedají jíst, existuje mnoho lidí, kteří sbírají naše houby a umisťují je do svých zahrad.
Houbový ústřicový - Houbový

Houbový ústřicový - Houbový

Sušené houby, balené houby, mražené houby Porcini edulis, hřib, ústřičný houb, žampión
Ocas krůty

Ocas krůty

Hřib kropenatý, vědecky známý jako Trametes versicolor, je druh houby známý svým jedinečným vzhledem, který připomíná ocasní peří krůty. Má bohatou historii v tradiční medicíně, zejména v asijských kulturách, kde byl po staletí používán pro své potenciální zdravotní přínosy. Obvykle se konzumuje ve formě čaje nebo jako doplněk stravy, aby se využily jeho léčivé vlastnosti.
Černá klobása

Černá klobása

Černá klobása, nebo také černá klobása, je jedinečná portugalská delikatesa, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena směsí koření a krve, což jí dodává bohatou a charakteristickou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává jedinečnou vůni, což z ní činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají autentickou chuť Portugalska. Černá klobása od Monte Safira je ideální na grilování, do dušených pokrmů nebo k vychutnání samotné. Její výrazné chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí univerzální přírůstek do každého jídla, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Zažijte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s černou klobásou od Monte Safira.
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes jsou oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tyto žebra jsou pečlivě vybírána pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Jsou ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupné v různých velikostech, Côtes semi-viandes jsou ideální pro profesionální i domácí kuchyně. Jejich praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tato Côtes semi-viandes jsou nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Kukuřice

Kukuřice

La Perla Kukuřičné klasy (4 kusy), Vakuové balení, 1.062 ml Dodavatel neposkytuje podrobný popis produktu. VELIKOST: 1.062 ml ZNAČKA: La Perla TYP: Kukuřičné klasy 4 kusy, Vakuové balení BALENÍ: 12
Cébette

Cébette

Cébette je známá svou lahodnou chutí, která se hodí jak do letních salátů, tak do chutných teplých pokrmů, a vyznačuje se výraznou chutí a vůní. Cébette je často zaměňována s jarní cibulkou, přestože se jedná o velmi odlišnou variantu. Tato rostlina se totiž odlišuje svým nedovyvinutým bulbem, které má podlouhlý tvar, až se zaměňuje se svým stonkem. Nakonec je tato rostlina jedlá na jaře, v létě a na podzim (od května do října).
Kaštany

Kaštany

Celé, na plátky nebo na kostky, vyberte si nejlepší řešení, jak zhodnotit svůj talent. Široká škála mraženého ovoce velmi vysoké kvality. V našich produktech nenajdete přírodní nebo syntetické aromata, barviva ani konzervanty, pouze chuť a barvu pravého ovoce. Prodejní jednotka Kartonové nebo plastové pytle o hmotnosti 10 kg až 25 kg podle produktu Sortiment ve 2 x 2,5 kg
Křupavé Sádlo

Křupavé Sádlo

Naše křupavé škvarky si právem zaslouží své jméno - čerstvé a křupavé. Jsou pečlivě vyškvařeny z nejlepšího břišního sádla. Čisté a přírodní. Recepty: Domácí škvarkové knedlíky Pečené škvarkové knedlíky Škvarkové pečivo
Hovězí Omasum

Hovězí Omasum

Mražené hovězí omasum Původ EU, Jižní Amerika
Stroužky česneku

Stroužky česneku

Množství balení: 12 x 330ml Číslo položky: 15650 Gramy: 320g
Gurmánský Fuet

Gurmánský Fuet

Výroba fuet řemeslných v různých příchutích: černý pepř, paprika, bylinky, přírodní
Kousky sušenek

Kousky sušenek

Pečivo a kousky sušenek: - různé velikosti: kapky, kousky, granulát, vykrajované sušenky, křupavé - různé druhy: světlé, tmavé nebo hořké, amarettini, karamelové nebo spekulatius, potažené atd. - s ovocem, čokoládou, ořechy - bez cukru / Halal / Košer / bez alergenů atd. - Specifické formulace pro zákazníky - Slané: s pepřem, cibulí, bylinkami.
kaštany

kaštany

Dodáváme širokou škálu čerstvých produktů, jako jsou citrusy, hrozny, melouny, rajčata, třešně, fíky, broskve, okurky, papriky, kaštany, jablka, nektarinky, granátová jablka a mnoho dalších zelenin po celý rok. Společnost má vlastní balicí dům s chladírenským skladem. Také máme certifikáty GLOBAL GAP a ISO 22000. munevvercelebiAThirafood.com
sušené ústřicové houby

sušené ústřicové houby

sušené ústřicové houby
sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba
sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Olivy

Olivy

La Perla Černé olivy v plátcích, v nálevu, černěné 4.250 ml Poskytovatel nenabízí podrobný popis produktu. VELIKOST: 4.250 ml ZNAČKA: La Perla RECEPTURA: v nálevu, černěné DRUH: Černé olivy BALENÍ: 6 VARIANTA: v plátcích